Reconnective Healing®

-Dr. Eric Pearl-      eric-pearl

 

Als je gelukt hebt zal jouw healing komen in de vorm waar je op had gehoopt.  Als je echt geluk hebt zal jouw healing in een vorm komen waarvan je niet eens had kunnen dromen – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had.”

Reconnective Healing® is een prachtige en vrij nieuwe vorm van healing die anders werkt dan de vormen van healing waar ik tot nu mee werkte. Effecten van Reconnective healing® vinden snel plaats (maximaal 3 sessies), zijn vaak verre van subtiel en blijvend. Het past bij de fase in onze evolutie waarin veranderingen en communicatie sneller en effectiever plaatsvinden dan ooit tevoren. Dit maakt het mogelijk dat de healing effect heeft op lichamelijke, mentale en emotionele disbalans, maar ook de evolutie van je diepste wezen, de essentie.

Reconnective Healing® kan een ervaring zijn die je leven verandert. Het is moeilijk in woorden te vatten waarom dat zo is. Vaak beschrijven cliënten een verandering in hun bewustzijn, hun kijk op het leven en hoe ze zichzelf zien. Een groter zelfvertrouwen en beter weten welke keuzes werkelijk bij hun passen. Ook spreken ze vaak over een groter begrip van hun essentie en het leven.
Reconnective Healing® gebruik ik in mijn praktijk vaak als om processen die vast zitten, de mogelijkheid te geven om op een rustige manier los te komen. Dit vooraf aan lichaamsgerichte traumatherapie of ander trauma werk. Dan is het onderdeel van het consult.

Ook is het mogelijk om enkele sessies te ontvangen los van een therapeutisch traject.
Een sessie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten waarvan 30 minuten op de tafel wordt doorgebracht.
De eerste afspraak duurt over het algemeen iets langer. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en achtergrond informatie te krijgen.  Er is geen sprake van aanraking tijdens de sessie.

Er wordt aangeraden tot 3 sessies, binnen een periode van 2 tot 3 weken te ondergaan voor een zo compleet mogelijk resultaat. Soms is het echter al voldoende om 1 of 2 sessies te ondergaan.

 

Klik hier voor meer informatie over Reconnective Healing®